У Рівному обговорюватимуть створення ІТ спільноти однодумців

13.02.2018 11:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У вівторок, 13 лютого відбудеться подія «ІТ Кластер: 5 основних кроків до запуску» - дискусійна зустріч, яка має на меті створити ІТ Кластер у Рівному, повідомляє Голосно.

Практика впровадження Кластерів в Україні існує вже багато років. Об’єднання найактивніших представників ІТ індустрії в єдину спільноту однодумців є одним з найефективніших способів покращувати місто та представляти інтереси ІТ спільноти. Одним з найперших в Україні був Львівський ІТ Кластер, який діє вже протягом останніх 6 років та успішно запроваджує в місті масштабні проекти. Також активними є Кластери в Києві, Харкові, Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Вінниці, які також своєю діяльністю розвивають місцеві ІТ спільноти.

На зустрічі в Рівному виступлять комерційний директор компанії «Fine City Development» Сергій Ґемберг, СЕО Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський, Юрій Мамончук, СЕО компанії Selecto та інші. В ході панельної дискусії будуть обговорювати тему «Кластер як цінність для міста, освіти та бізнесу».

- Достатньо подивитися на міста, де ІТ кластери вже сформовані: Львів, Київ, Харків, Луцьк, Миколаїв, Івано-Франківськ та інші. Успішність місцевих компаній - прямо пропорційна успішності розвитку цих міст. Об'єднавшись - легше працювати, взаємодопомагати, прогресувати. Саме тому працювати разом, шукати шляхи спільного застосування зусиль, допомагати один одному - це корисна тенденція. Я вже переконався у цьому на досвіді Львівського ІТ-кластеру. Цей рівень ефективної співпраці компаній, компаній і міської влади заради добробуту усього міста - дуже потужний. Тому, очевидно, що від зусиль ІТ компаній Рівне отримає чимало. Але від співпраці ІТ компаній - ще більше, - розповідає Юрій Мамончук, СЕО компанії Selecto.

На зустрічі в Рівному чекають власників, керівників та ключових decision makers ІТ-компаній Рівного, а також усіх, хто готовий розвивати ІТ індустрію міста. Вхід безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://itcluster.typeform.com/to/JAdxg8

Захід «ІТ Кластер: 5 основних кроків до запуску» відбудеться в приміщенні Національного університету водного господарства на вул. Соборна, 11, початок о 17:45.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews