У центрі міста на Рівненщині граната не на жарт налякала перехожих

14.02.2018 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Бойовий припас в центрі Дубна знову «підняв на ноги» екстрені служби міста. Повідомлення про потенційно небезпечний об’єкт в дворі на вул. Галицького, 13 лютого, спершу надійшло правоохоронцям.Та вже незабаром на місці події з’явились і бійці ДСНС, повідомляє Інформаційний портал міста Дубно.

Бойовий припас огородили стрічкою та накрили спеціальним контейнером, стали чекати приїзду обласних вибухотехніків. Місце людне, адже навколо дво- та п’ятиповерхівки, магазини, через дорогу – автостоянка та бар.Та уже за кілька хвилин з’ясувалось, що причин для хвилювання – немає. Граната обмотана ізоляційною стрічкою виявилась дитячою іграшкою. Як розповіла одна із мешканок будинку, її дитина товаришує з хлопчиком, який і змайстрував цю конструкцію. Оскільки іграшка була поломана, її викинули у сміття. А вже звідти хтось, швидше за все безхатьки, що перебирають відходи, витягнув її на подвір’я.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews