На Рівненщині знайшли історичний документ(ФОТОФАКТ)

14.02.2018 22:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Цікавим документом поділився костопільський журналіст Олександр Намозов у соцмережах. Костопільчанин розповідає, що нещодавно, працівники «Костопількомунсервіс», що на Рівненщині, відшукали книгу наказів тих далеких часів, у якій можна знайти багато цікавого, повідомляє  Північ-інфо.

null
Фото з сайту Північ-інфо

«До і під час Другої світової війни у Костополі, на території сучасного підприємства КП «Костопількомунсервіс», діяло засноване ще поляками підприємство електричних мереж. 1944 року, після повернення радянської влади підприємство продовжувало свою роботу. Кваліфікованих кадрів не вистачало, тому на роботу приймали тих, хто хоч менше за інших електричного струму боявся. Нещодавно, працівники «Костопількомунсервіс», що на Рівненщині, відшукали книгу наказів тих далеких часів, у якій можна знайти багато цікавого. Наприклад, наказ про звільнення працівника, де причиною звільнення є : «рік проходив, а так нічому і не навчився…» Коротко і ясно…», – пише Олександр Намозов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews