Минулої доби від шахраїв постраждали 11 жителів Рівненщини

18.02.2018 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Минулої доби жертвами аферистів стало одинадцять жителів Рівненщини, які поповнили кишені шахраїв на понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліії Ріненської області.

57-річна рівнянка розповіла телефоном буцімто працівнику банку реквізити картки. Невдовзі з її рахунку викрали 1200 грн.

Значно більшої суми позбувся 22-річний житель Рівного. Його переконали у тому, що чоловік виграв автомобіль. Проте ніби то за оформлення документів на автівку його попросили заплатити 4100 грн.

Ще п’ятьох мешканців Рівненщини ошукав невідомий, який пропонував за певну суму коштів виготовити документи для виїзду за кордон. Загалом йому вдалося отримати таким чином понад 32 тисячі гривень.

За усіма фактами розпочаті досудові розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають громадян бути уважними і не довіряти незнайомим людям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews