Юрію Бойку для виселення собак з Радіозаводу у Рівному дали часу до 23 лютого

20.02.2018 20:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Суд зобов’язав бізнесмена Юрія Бойка добровільно звільнити самовільно зайняту земельну ділянку на вулиці Д. Галицького, 25 (територія радіозаводу) та забрати звідти розплідник собак. Зробити це чоловік має до 23 лютого 2018 року. У разі невиконання рішення суду до закінчення цього терміну до боржника будуть застосовані примусові заходи виконання виконавчого провадження.

За словами в.о. начальника Рівненського міського відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Павла Якобчука, 13 лютого державний виконавець здійснив виїзд за місцем знаходження розплідника собак та вручив постанову про відкриття виконавчого провадження.

– Під час виїзду встановлено, що на території знаходиться понад 300 собак породи тибетський мастиф. Відтак виникає питання про їх транспортування та утримання, – зазначив Павло Якобчук. – Щоб в повній мірі та своєчасно виконати виконавчий документ державний виконавець направив запити головам обласної ради та облдержадміністрації, а також міському голові Рівного щодо установ, організацій, підприємств, що знаходяться в їх підпорядкуванні, які б могли забезпечити демонтаж розплідника, транспортування, зберігання описаного майна на платній основі, в тому числі і утримання тибетських маститів. Також були надіслані запити в притулки, громадські організації, комунальні підприємства про можливість взяти на утримання собак на платній основі.

23 лютого державний виконавець виїде до собачого розплідника, аби перевірити виконання виконавчого документу.

8 лютого 2018 року до Рівненського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Рівненській області надійшов виконавчий лист виданий 8 лютого 2018 року Рівненським міським судом Рівненської області про зобов’язання Бойка Юрія Олександровича звільнити самовільно зайняту земельну ділянку за адресою: місто Рівне, вул. Д. Галицького, 25 шляхом знесення розплідника собак.

9 лютого 2018 старший державний виконавець виніс постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання вищезазначеного виконавчого документа та надав для Бойко Юрія Олександровича добровільний термін для виконання рішення суду протягом десяти робочих днів.

Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews