В Рівному проходить обласний конкурс "Учитель року - 2018"

21.02.2018 13:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В ці дні, 21-23 лютого 2018 року, у Рівному проходить обласний етап туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

У програмі туру – ряд конкурсних випробувань. Сьогодні у конкурсній програмі методичний практикумом та демонстрація фахової майстерності. Ці конкурсні випробування відбуваються на базі Рівненського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти.

 Завтра 22 лютого знову на базі Рівненського обласного інституту післядипломної  педагогічної освіти відбудуться конкурсні випробування «Практична робота» та «Навчальний проект», а по обіді конкурсанти разом з конкурсною комісією поїдуть до Зорянського навчально-виховного комплексу «школа-гімназія» Рівненської  районної ради, де визначаться з темами конкурсних уроків та ознайомляться з матеріально-технічною базою. 

А конкурсні уроки у Зорянському навчально-виховному комплексі «школа-гімназія» учителі-конкурсанти проводитимуть наступного дня – 23 лютого. По обіді  урочисте підведення підсумків конкурсу заплановане в КЗ «Школа-інтернат ІІ – ІІІ ступенів «Рівненський обласний ліцей». 

Координатор конкурсу – Сидорук Святослав Миколайович        097-386-96-23

За повідомленням прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews