У Рівному влаштують гладіаторські бої

21.02.2018 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вже за півтора тижня, 3 березня у Рівному відбудеться топова спортивна подія - професійний турнір з ММА-змішаних єдиноборств "WEST FIGHT 26: COLOSSEUM".

Змагання відбудуться під егідою Міжнародної ліги "Real Fight Promotons".

Турнір стартує о 19.00 в пабі "Сталева Гора" на вул. Відінській.

Всього за вечір глядачі зможуть побачити 16 професійних поєдинків в октагоні. Родзинкою турніру стане гран-прі за системою програв-вилетів.

- Ми дуже хочемо подарувати рівнянам справжнє шоу, щоб вони отримали насолоду від боїв. Вісім бійців змагатимуться за гран-прі. Цей приз забере тільки один боєць, який виграє у фіналі, - коментує організатор змагань Богдан Романович.

Оргкомітет зазначає, що формат гран-прі дозволяє наче повернутися в минуле на справжні гладіаторські "бої на виживання".

У форматі гран-прі відбудеться 7 боїв. Також бійці з усієї України та іноземні представники зійдуться у ще 9 рейтингових подинках.

У головному бою вечора битиметься досвідчений Антон Радько із Сарн, який має чималий досвід у професійному спорті.

Окрім цього, цікавим спортсменом, який приїде в РІвне, буде Роберт Сантос. Він нині проживає в Києві, хоча має венесуельське коріння.

Також битиметься Руслан Маммадов із Баку (Азербайджан). Він в листопаді вже виходив в октагон на турнірі у РІвному. Тоді Руслан програв нашому Андрію Хохлову. Нині ж іноземний гість спробує реваншуватися перед рівненськими вболівальниками.

Загалом у Рівному битимуться бійці із нашої області, Закарпаття, Тернополя, Івано-Франківська, Луцька, Кременчуга, Львова, Харкова, Києва.

Тож, 3 березня у пабі "Сталева Гора" рівняни зможуть побачити те, що і в Україні бачило не  багато людей. Початок турніру - 19.00.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews