Рівняни просять обмежити рух транспорту у центрі міста

23.02.2018 14:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Пропонують заборонити проїзд на ділянці від вулиць Соборної, 1, до Коперника, 9, як це було колись. Така петиція  з’явилася на сайті Рівненської міської ради. Такі вимоги автор звернення Олексій Глущенко мотивує тим, що через завантаження центру транспортом, місто не лише забруднене вихлопними газами, а ще й постійно виникають корки та шум.

«Раніше рух транспорту в м.Рівне було частково обмежено на ділянці орієнтовно від вул. Соборна, 1, до Коперника, 9. Ці обмеження тривали досить довго і очевидно, що органи місцевого самоврядування розуміли проблеми громадян міста (трафік, забрудення вихлопними газами, порушення режиму шуму, тощо). Однак за поданням начальника патрульної поліції міста Рівне обмеження по руху транспорту центром міста було знято. Очевидно, що це було жахливою та нефаховою помилкою. На сьогоднішній день місто має - забрудення вихлопними газами, порушення режиму шуму, створення автопробок (особливо при ДТП)»,- йдеться у петиції.

Автор пропонує обмежити рух транспорту центральною вулицею Рівного, окрім громадського транспорту, комунальних, силових та державних служб, а також транспорту громадян, які там проживають.

Наразі під петицією поставили свій підпис 55 мешканців міста із 300 необхідних. Однак до кінця збору голосів залишилося ще 40 днів, до 5 квітня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews