У Рівному пройде засідання архітектурно-містобудівної ради

24.02.2018 16:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

2 березня 2018 року о 16:30 у приміщенні Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти,2 відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Порядок денний:

1. Стан розроблення детальних планів територій міста Рівного.

Запрошено: О. Карпяка, голову постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю Рівненської міської ради.

Доповідач: А. Юрков, заступник начальника управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради;

2. Розгляд Проекту комплексної схеми розміщення засобів пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі в місті Рівне.

Доповідач: А. Юрков, заступник начальника управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради;

3. Публічні обговорення щодо правил розміщення вивісок у місті Рівному.

Доповідач: П. Алексєвич, маркетолог;

4. Обговорення актуальних питань щодо організації та проведення архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Доповідач: В.Герман, заступник міського голови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews