У селі Млинок Зарічненського району учень розповів про жорстоку розправу над ним завуча і вчителя

24.02.2018 23:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В одній з сільських шкіл на Рівненському Поліссі скандал виплеснувся в ЗМІ. Північ-інфо з посиланням на ТСН повідомляє, що учень одинадцятого класу розповів про жорстоку розправу над ним завуча і вчителя. Педагоги все заперечують.

null
Фото Північ-інфо

Йдеться про школу в селі Млинок Зарічненського району. Як стверджує старшокласник, на лінійці, присвяченій врученню учням грамот, він аплодував і свистів разом з усіма, що не сподобалось заступниці директора. Вгамовувати хулігана взявся і чоловік завуча, що працює в цій же школі вчителем праці. За словами учня, той тягнув його коридором, а поді почав душити:

«Він почав мене душити. Сказав, що придушив би, якщо б не директор і не в школі».

Це підтверджують однокласники потерпілого. Вчителі ж кажуть, що учні перебільшують.

Свідками конфлікту стали й однокласники хлопця. Отримала на горіхи й дівчинка, що заступилась за товариша перед завучем:

«Я кажу, чого ви так жорстко його чіпаєте? Я відходила вже, а вона мене доганяє і як дасть в голову рукою».

Проте думки оточуючих розділились – одні кажуть, що Давид все ж погано себе поводив, інші – що вів себе, як і усі. Олександр Касянчик, директор школи, що теж був присутній, каже, що не бачив шарпанини.

Постраждалий спершу не розповідав про конфлікт батькам. Проте коли вчителі сказали їм про погану поведінку сина, тоді вже розповів все, як було, в тому числі й про рукоприкладство в школі.

Хлопець із багатодітної родини. В сім’ї його батьки виховують дванадцятьох дітей, восьмеро з яких є учнями цієї ж школи.

Завуч же стверджує, що ні до Давида, ні до дівчинки, яка за нього заступилася сили не застосовувала. Вчитель праці рукоприкладство теж заперечує.

Батько Давида мовчати не став, а пішов із сином до поліції. Для вияснення всіх обставин створили комісію, яка й з’ясовуватиме істину.

Як повідомили батьки Давида, після від’їзду журналістів вони все ж дочекались від горе-педагогів визнання провини і вибачень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews