Сидорук Анатолій

Сидорук Анатолій

помічник-консультант Народного Депутата України

Анатолій Сидорук: «Люди можуть, а у депутатів – кишка тонка»

27.10.2016 12:18   Джерело: RvNews
Автор : Сидорук Анатолій

Чесно кажучи, мусив зібрати в кулак усю силу волі, щоб прямим текстом не вилити все, що думаю про нардепів, які цинічно влаштовують собі «бенкет під час чуми». Це ж треба додуматися до того, щоб у той час, коли народ ледь скніє на мізерні копійки, піднімати парламентарям зарплату до рівня, що в 25 разів вищий за «мінімалку»!

 

А як «завили» бідолашні слуги народу, коли їхня зухвалість збунтувала українське суспільство. Одні почали дурня клеїти, що не помітили у постанові приховане за безліччю пунктів підвищення своїх зарплат. Інші спробували взяти на жалість, скиглячи, що народному депутатові не вижити на нинішні 20 тисяч гривень у місяць. А нардеп Андрій Тетерук взагалі безцеремонно заявив, що депутат – не двірник і не може прожити на мінімальну зарплату. Тобто народ може, а у депутатів, виявляється, – кишка тонка.

 

Так, пане депутате, той самий двірник може навіть за 700 гривень (бо на повну зарплату грошей немає) у спеку і мороз сумлінно «вилизувати» двори і вулиці. Медики, яким ви тикнете час від часу по кілька сотень гривень до зарплати, щодня рятуючи чуже здоров’я і життя, примудряються якось кінці з кінцями зводити, аби самим не померти з голоду. Слідчі із зарплатою у 3,5 тисячі гривень здатні, ризикуючи собою, боротися з криміналітетом. Знаходять у собі сили жевріти на мінімальні пенсії мільйони знедолених пенсіонерів. А вам, дармоїдам, змореним парламентським теплом і комфортом, по 40 тисяч подавай за вашу відповідальну, як ви твердите, роботу, котра довела Україну до ручки. Думаю, що захмарні для левової частки українців ваші зарплати – це юдині срібняки за те, що по-зрадницьки продали український народ! Бо як тоді пояснити ваше, парламентері, німе споглядання за відвертим геноцидом, влаштованим політично-олігархічною верхівкою для мільйонів рядових українців. Невже блиск грошей настільки засліпив вам очі і затуманив голови, що не бачите, як Україну заганяють у кредитне ярмо? Хіба вам не вистачає розуму, аби збагнути, що безглузде реформування бездарної влади призводить до зростання безробіття, зубожіння народу, процвітання корупції та злочинності?

 

Отож, ваша робота, панове депутати, і ламаного гроша не варта. Якщо просиджування у м’яких кріслах Верховної Ради можна взагалі назвати роботою.

 

Анатолій СИДОРУК,

керівник Рівненського обласного Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews