Андрій Шкула

Андрій Шкула

журналіст, журналіст, Газета "RІА плюс"

Моя свідома декларація!

24.12.2014 19:29   Джерело: TeNews
Автор : Андрій Шкула

Пропоную кожному написати своєрідну свідому декларацію, щодо зміни себе і середовища довкола. Її розмістити на своїй сторінці і неухильно дотримуватись. Моя - дуже проста:

Якщо хтось запропонує хабар або ж спробує його отримати — получить (чоловік то по зубах, жінка морально). Даний факт буде публічно озвучений, а професійні зусилля будуть спрямовані на пошук фактів, інформації та свідків щодо корупційності особи чи структури в якій працює. 
Якщо хтось запропонує, по дружбі, доброті, знайомству, можливість отримати те, що мали б отримувати усі (але не можуть, бо ж дещо в нас лиш для своїх) — будуть послані далеко і надовго, а професійні зусилля будуть спрямовані на те, щоб показати прогнилість конкретної системи чи структури.
Якщо хтось спробує впливати на мене, мої дії чи задуми через близьких (проханнями, пресингом, вигодами) буде вирахуваний і отримає згідно з першим абзацом. Професійні ж зусилля ж будуть спрямовані на дослідження особи та організації.
ЛЮДИ та йолки ж палки. Ну коли мінятися як не зараз? Світ не зійшовся на вашому особистому комфорті, на комфорті вашого колективу чи колі вашого життя. Припиняйте боятися, припиняйте піддаватися, припиняйте покривати нехороші речі та підтримувати їх.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews