На блокпосту в Слов'янську стався конфлікт між поліцією і учасниками блокади. Активісти заявили про госпіталізацію Парасюка

Сьогодні ввечері в районі Слов'янська у поліції стався конфлікт з активістами блокади. Активісти повідомляють, що в результаті застосування газу правоохоронцями госпіталізований народний депутат Володимир Парасюк.

14.03.2017 23:54   Джерело: http://gordonua.com/news/politics
Опубліковано : Людмила Марчук

14 березня ввечері на блокпосту біля Слов'янська Донецької області між правоохоронцями та активістами блокади стався конфлікт через небажання останніх проходити перевірку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції області.

 

За даними правоохоронців, близько 19.00 через блокпост на в'їзді в Слов'янськ рухалася колона з 13 автомобілів з 35 людьми, які нібито відмовилися проходити стандартну перевірку і спровокували конфлікт.

 

Співробітники поліції на блокпосту намагалися перевірити у них документи на зброю, проте ті надати документи відмовилися. В результаті виник конфлікт.

 

"Присутній на місці народний депутат почав наносити удари співробітникам поліції, намагався вирвати зброю у поліцейських. Поліція вжила заходів по відновленню правопорядку і стабілізації ситуації. За даним фактом проводиться перевірка", - йдеться в повідомленні.

 

Користувач Facebook на ім'я Лаура Литвиненко написала , що в результаті конфлікту госпіталізований позафракційний депутат Володимир Парасюк.

 

"Нацгвардійці стали стіною і не пропускали навіть нардепа Володимира Парасюка. На його запит показати посвідчення не реагували. Наші хлопці стали пробиватися. Нацгвардейци зняли з запобіжників автомати, але нашим на те байдуже. Нарешті, зброя силовики, видно, побоялися застосувати. Стали бити кийками і застосували газ. Травили газом з балончиків всіх, включаючи і народного депутата. у результаті троє, в тому числі Володя Парасюк, госпіталізовані (опік легенів газом) ", - йдеться в повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://gordonua.com/news/politics