Перший рік патрульної поліції Рівного. Фоторепортаж з майдану Незалежності

Молоді, красиві, з вогником в очах хлопці й дівчата нової Рівненської патрульної поліції чіткими шеренгами вишикувались на майдані Незалежності. В один голос прозвучали патріотичні українські гасла, щирі і веселі вітання найменших громадян, піснеспів Миколи Бобрика і блакитні кульки з логотипом Рівного піднялися в таке ж блакитне небо.

19.04.2017 23:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

Рівняни вітали молоду нашу поліцію з прожитим роком, який був для них часом становлення і випробувань від перших кроків романтичного захоплення новою професією правоохоронця до серйозних помилок і невдач.

 

 

 

 

 

 

Копи відповідали на запитання журналістів і простих мешканців Рівного щиро і було гарне сприйняття цієї нової генерації правоохоронців, вірилось, що насправді ця «поліція з народом».

 

 

Рівненських патрульних вітає співак Микола Бобрик

 

Вітають і діти. І злітають в небо блакитні кульки...

 

Марія Боненко – не лише жінка-красуня, а й одна із кращих поліцейських, яка одержала подяку. Коли в неї запитали, чи не буває страшно, щиро відповіла, що так.

 

 

Одна з кращих поліцейських Марія Боненко

 

 

А ще додала, що в неї є маленька донечка і вона розуміє, що треба бути на цьому посту обережною, до всього підходити виважено і зі знанням справи. Каже, що мама після чергування обов’язково телефонує їй, щоб дізнатись чи нічого страшного не трапилось.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Робота поліцейського – це далеко не просто красива форма і зручне авто. Чимало складних завдань доводилось копам вирішувати за цей рік. Не простими бувають виклики на звичайні побутові ситуації, де люди іноді є агресивними, неадекватними і небезпечними у своїй поведінці. Наші сьогоднішні іменинники дякують громадянам за розуміння їх роботи і закликають разом будувати справжнє європейське законослухняне суспільство.

 

 

Галина ДАНИЛЬЧУК


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews