Рівне вперше в історії приймає професійний ММА-турнір (ВІДЕО)

23.03.2017 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

У неділю, 26 березня у Рівному відбудеться перший професійний турнір зі змішаних єдиноборств (ММА) під назвою "STEP TO TOP 2". Про це повідомляє спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

На цих змаганнях за перемогу боротимуться бійці, які тільки розпочинають спортивну кар'єру та провели по кілька професійних боїв. Таким чином здійснюватиметься відбір на поєдинки більш високого рівня.

- Ми маємо вже чимали досвід по підбору бійців та організації подібних турнірів по всій Україні. Так вийшло, що чомусь ми обходили стороною моє рідне Рівне. Таким чином цю несправедливість виправляємо і нарешті професійний ММА буде і в нашому місті, - розповів організтор змагань Богдан Романович.

Варто зазначити, що всього на "STEP TO TOP 2" буде 15 поєдинків. Рівненщину представлятиме 9 бійців із Гощі, Березного, Дубна та самого Рівного. Примітно, що наших бійців добре знають в Україні та за її межами. Хлопці часто виступають на професійних міжнародних ММА-турнірах "WEST FIGHT" та входять у число найсильніших.

Головним боєм вечора стане протистояння рівненського бійця Павла Демиденка та іранця Вахіда Фуладі.

- З цим бійцем я мав битися ще в жовтні, але тоді отримав невелику травму і бій перенесли. Добре готувався до суперника. Впевнений, що здобуду перемогу. Хотілося б це зробити достроково. - сказав Павло Демиденко.

Турнір проходить під егідою промоутерської компанії "Real Fight Promotion".

Розпочнуться змагання о 19.00 в пабі "Сталева гора".

Квитки можна придбати за номером 097 91 98 467


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews