Рівненські дівчата ледь не вбилися на вкраденому Хаммері

13.02.2017 10:33   Джерело: 7 днів
Опубліковано : Степан Ромашкін

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора ввечері на вул. Соборній у Рівному. На мосту зіткнулись автомобілі «Хамер» та «Ланос». Позашляховик мало не впав з мосту.

Як повідомили у поліції цей позашляховик незадовго до ДТП викрали три рівнянки, двом з яких по сімнадцять років, а ще одній дев’ятнадцять. Зі слів власника авто він підвозив у своєму позашляховику трьох маловідомих дівчат, зупинився біля одного з міських магазинів до якого зайшов на 5 хвилин, аби зробити покупки. Коли ж вийшов з магазину, то на місці вже не було, ні дівчат, ні автомобіля.

Виявилось, що юнки поїхали на «Хамері» в напрямку  нічного клубу «Лагуна». Переїжджаючи міст на вулиці Соборній вони врізались в автомобіль «Ланос». Позашляховик занесло, розвернуло і викинуло на узбіччя. Автомобіль дивом не злетів з мосту, адже зніс кілька секцій чавунної огорожі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 днів