Рівненські гімнастки з тріумфом повернулися з Словаччини

11.05.2017 12:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Рівненські гімнастки клубу "Золота осінь" повернулися з тріумфом із міжнародного турніру "Danubia-Bratislava Cup". Про це пише спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ". Змагання проходили в столиці Словаччини - Братиславі.

 

Вісім рівнянок на килимі змагалися проти гімнасток із 14 країн. Всього жза перемоги змагалося більше 300 юних спортсменок, які представляли 50 команд.

В нелегкій конкуренції наші дівчата таки повернулися з в'язкою нагород.

 

Так, у вправах без предметів Аліса Тараторкіна та Анна Тубова завоювали золото. Срібло виграла Остапчук Поліна . Яна Бенчук зупинилася на 5 місці.

Анна Шевцова у підсумку виграла одразу три бронзи - у багатоборстві, у вправі з обручем та у виступі без предмета. 

 

Неймовірним, по інакшому і не назвеш результат Анастасії Охмак. Вона здобула 4 золотих нагороди - у багатоборстві, у вправі з м'ячем, у вправі з обручем та у вправі із булавами.

Нажаль, без медалей залишилися Богдана Мельний, у неї 6 місце та Олександра Вихристюк, вона 10-та.

 

- Ми не очікували такого результату. Приємно здивовані та дуже задоволені. Якщо проаналізувати, то це є закономірним підсумком копіткої праці та системної роботи з дітьми. Хочу подякувати всім, за те що виклались по максимуму і показали на що ми здатні, - розповіла керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

 

Готували до змагань спортсменок тренери Юлія Руда, Марина Болба, Дарія Орловська та Юлія Шепелюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews