Рівненський мер Хомко нічого не знає про стадіон від Хахльова

27.12.2016 10:22   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Минулого тижня голова Рівненської обласної федерації футболу, а разом з тим і президент Народного клубу "Верес" Олексій Хахльов анонсував будівництво у Рівному запасного стадіону з трав'яним газоном біля нинішнього "колізею". За словами футбольного функціонера, це потрібно для того, щоб "Верес" зміг грати в Прем'єр-лізі під час реконструкції головної спортивної арени області. Звісно, коли наш клуб підвищиться у класі.

 

Дану інформацію у Рівному обговорювали близько тижня. Сьогодні також є і коментар міського голови Рівного Володимира Хомка з цього приводу.

- Навіть не знаю як тактично відповісти. Як Хахльов, чим він може будувати стадіон? Взагалі Хахльов щось будує? Якщо Хахльов хоче будувати стадіон, я йому потисну руку. Стадіон може будувати міська влада. Хахльов може висловити своє бачення. Але Хахльов будувати стадіон? З чого? Він що має гроші? Не хочу коментувати слова Хахльова. Для мене деякі речі дивні. Але мені вистачає коментувати мешканців гуртожитку. У мене з Хахльовим ніякої домовленості немає. Хочу підкреслити одну річ – я фіксую обіцянки і в моїх обіцянках є будівництво стадіону. Я точно її виконаю. Все інше - якщо є обіцянки Хахльова, то запишіть це і хай він звітується, - заявив мер Рівного Володимир Хомко для сайту Чарівне.інфо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ