Євген Рибчинський

Євген Рибчинський

депутат Верхвної ради України, митець, м. Київ

Справа Правого

14.07.2015 07:45   Джерело: Українська правда. Блоги
Автор : Євген Рибчинський

Правий Сектор це не ОЗУ і навіть не банда. ПС об'єднує не жага наживи і не контроль за наркотрафіком. Правий Сектор об'єднує бажання мати незалежну від впливу Москви державу, де українцям жилося б краще за інші нації. Вони пройшли 20-річний шлях від утворення у 1993 році ВО "Тризуб" імені С.Бандери до активної участі у Євромайдані 2013. Вони мали перемовини з Януковичем напередодні його втечі і вони мають потужний добровольчий український корпус у Люботині. Вони, як і більшість народу, бачать нерішучість і неповороткість влади. Вони, як і більшість народу, поки що з владою, а не проти неї. Вони, як і більшість народу, жадають реальних змін. А не дочекавшися, діють.



З точки зору юриспруденції, дії ПС у Закарпатті є злочином і це не підлягає жодному сумніву. Це злочин, якщо не знати контексту подій.



З точки зору привінтивного кроку, який може запобігти створенню чергового сепаратного конклава, дії ПС це – провокація, метою якої є привертання уваги суспільства і влади до цілковитого "бєспрєдєла" місцевих князьків на західних кордонах держави. І в цьому сенсі мукачівські події є корисними для Банкової, хоча і не своєчасними.



Зтягування сил і ескалація конфлікту для влади є неприпустимою. Це може призвести до зовсім неочікуваних результатів і дати ворогам української державності змогу говорити про безконтрольність подій в Україні. Відкрите протистояння з тими, хто у свідомості народу був і залишається активними патріотами і захисниками Вітчизни, понизить і без того не фантастичний рейтинг партії влади. Напередодні місцевих виборів така дія є просто неприпустимою.



Тому дії Банкової мають бути сильними і мудрими. Ніякої більше стрілянини! Ніяких більше гучних заяв і популізму!



Ярош має вийти з Банкової разом з Президентом із рішенням, зрозумілим нації.



Рішенням, яке змінить розклад сил у суспільстві.



Може навіть із призначенням Яроша головою облдержадміністрації Закарпаття)))



Хтозна?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда. Блоги