Сидорук Анатолій

Сидорук Анатолій

помічник-консультант Народного Депутата України

«Справедливість» проти несправедливості

25.03.2016 08:57   Джерело: RvNews
Автор : Сидорук Анатолій

Уряд здирає з народу останню сорочку. «Справедливість» пропонує українцям обєднати зусилля в боротьбі проти

  1. Незаконної постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг № 220 від 26 лютого 2015 року. Це рішення наперед дозволило російським олігархам, які переважно володіють українською енергетичною сферою, підвищити тарифи на електроенергію у п’ять(!) етапів: з першого квітня і першого вересня – торік, з першого березня і першого вересня – цього року і першого березня 2017 року. Це безпрецедентно! Людям наперед розписали підвищення вартості найпотрібнішого їм ресурсу аж на два роки.

 

Окружний адміністративний суд міста Києва та Київський апеляційний адміністративний суди визнали цю постанову незаконною, однак олігархи не зважають на їх рішення. Всім, хто проти такого беззаконня, пропонуємо ставати в ряди «Справедливості» і спільно виступити проти цього свавілля та змусити Верховний Суд України та Конституційний Суд України, у яких лежать відповідні звернення, вирішити питання щодо конституційності дій уряду та НКРЕКП.

  1. Перерахунків оплати газу за попередні 9 місяців. Всупереч загальній правовій нормі, що закон зворотної дії не має, згідно з рішенням Вищого адмінсуду понад 30 тисяч рівненських сімей названо боржниками, хоча люди сумлінно оплачували рахунки. І таке діється по всій Україні, бо суд визнав незаконною та скасував постанову Кабміну про обсяги споживання газу для громадян без лічильників і повернув норми витрат газу на рівень травня 2015 року, тобто зробив їх удвічі більшими. Усе «недоплачене» споживачів змушують оплатити до 1 грудня 2016 року.

Не дозволяйте себе дурити. Приходьте у громадську приймальню «Справедливості» за адресою: м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 1 (Народний дім, 2-й поверх), будемо спільно відстоювати свої права і СПРАВЕДЛИВІСТЬ!

Анатолій СИДОРУК,

член Політради Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews