Створили фільм про бійця сотні «Волинська січ» (Відео)

05.09.2015 21:21   Джерело: Волиньpost
Опубліковано : Новини Рівненщини

Створили фільм про бійця сотні “Волинська Січ”Сашка Капіноса, який загинув на Майдані. 
Повідомляє Волинське Агенство Розслідувань.

Капінос отримав смертельне поранення 19 лютого.



18 лютого він телефонував та казав, що якщо нічого не зміниться — повернеться у рідне село, але вже увечері між 21:00 та 22:00 годинами отримав поранення голови від вибуху гранати під час атаки силовиків біля барикади поблизу Будинку профспілок. 18-го лютого увечері 35-сотня мала завдання обороняти двір Будинку профспілок. «Ми закидали міліцію коктейлями Молотова, вийшли з двору і всі кажуть, що треба йти відпочити. А Сашко перебиває: «Ні, нікуди не йдемо, тому що людей небагато, Беркут може прорвати кордон». Ми погодилися. За годину він отримав смертельне поранення», — пригадуєСергій Мерчук.



Пораненого Героя відвезли до лікарні, де йому зробили операцію. Перед операцією Олександр був при свідомості. Сказав, що в нього стріляли. Навіть тоді переконував: «Все буде добре, ми переможемо!» Боровся до останнього. Після надзвичайно важкої та тривалої операції прийшов до тями, але травма була надто складною. 19 лютого помер після 4-годинної операції в лікарні — зупинилось, не витримало серце.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Волиньpost