У Рівному змагаються кращі тхеквондисти

30.04.2017 16:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сьогодні у Рівному відбувається четвертий відкритий Кубок області з тхеквондо ВТФ "Західний п'єдестал". Про це повідомляє спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

Позмагатися з'їхалося 380 спортсменів із 9 областей України. Всього на доянг бійців відправляє 30 клубів.

Вік спортсменів від 6 років.

Олімпійська версія тхекводоє популярно, що доводить рівень змагань. Чотири роки тому на турнір приїжджало трохи більше сотні спортсменів. Нині ж аншлаг. За роки проведення це наймасштабніший турнір.

- Ми ростемо і це приємно. Тут змагаються майбутні чемпіони. Є в планах зробити його міжнародним, є і бажаючі приїхати. Тож наступного року склад учасників буде ще різноманітнішим, - прокоментував очільник обласної федерації тхекводо ВТФ Руслан Глега.

Змагання завершаться сьогодні, 30 квітня. Результати рівненських спортсменів будуть відомі згодом.

Довідково:

Тхеквондо  — бойове мистецтво, олімпійський вид спорту та національний вид спорту в Кореї. Тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Ця дисципліна за допомогою тренування тіла і душі прищеплює людині фізичні бойові навички, ставить за мету поліпшити душевне здоров'я та якість життя

Особливу увагу в тхеквондо приділено ударній техніці ніг: мистецтво в першу чергу виділяє удари ногами у русі, використовуючи їх ширшу зону ураження та силу, щоб вивести суперника з ладу на відстані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews