Волинських наркоділків затримали у Рівному

02.09.2015 10:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Патрулюючи нічними вулицями Рівного, правоохоронці на Привокзальній площі помітили на лавці молодих людей. Підійшовши до них, один із міліціонерів представився та запропонував показати документи. У чоловіка при собі був паспорт. Простягаючи документ, патрульні помітили татуювання на руці.

Наряд перевірив особисті речі,  білий папір були замотані дві пачки новеньких грошових купюр. Чоловік не зміг вказати точну їх кількість. Серед речей були  і голки.

У міськвідділі міліціонери встановили, що 29-річний Артем розшукується Ковельським МВ УМВС України у Волинській області. Він перебуває під адміністративним наглядом. Оперативники повідомили своїх волинських колег, які невдовзі приїхали у Рівне.

За самовільне залишення особою місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду, а також неприбуття без поважних причин у визначений строк до обраного місця проживання особи, щодо якої встановлено адміністративний нагляд у разі звільнення з місць позбавлення волі, порушнику загрожує арешт на строк до шести місяців.
Оперативники карного розшуку міського відділу встановлюють походження 10 тисяч 700 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews