Максим Коломис

Максим Коломис

журналіст, телеведучий, RvNews

Здолбунівська журналістка стане радницею Саакашвілі?

Заступник головного редактора газети «Здолбунів City» Ольга Ферар не виключає такої можливості.

22.12.2016 14:37   Джерело: RvNews
Автор : Максим Коломис

 Про це вона заявила в ефірі одного з рівненських телеканалів.

 

«Я поки не отримувала пропозицій про співпрацю, але якби представники Міхеіла Саакашвілі звернулися з такою пропозицією, можливо б і допомогла, - сказала пані Ферар, -  жодного негативу до цієї людини я не відчуваю».

 

На думку журналістки, «Рух нових сил», що його очолює колишній Президент Грузії має усі шанси здобути гарний результат на майбутніх парламентських виборах, адже в Україні сьогодні є доволі значна кількість прихильників його ідей . Для цього, мовляв, варто просто прискіпливіше підбирати команду на місцях.

 

Варто завважити, під час нещодавньої зустрічі з рівнянами Саакашвілі  прямим текстом сказав, що нічого не гарантує людям, які сидять з ним поруч за столом. Усім їм, перш, ніж потрапити у список, доведеться себе проявити.

 

«Давайте нам нових людей і давайте інформацію, - звернувся до рівнян відставлений губернатор Одещини, - при всій повазі до хлопців, які тут сидять, хочу сказати, що і усім їм і мені у тому числі доведеться пройти перевірку у боротьбі. У команду потраплять тільки ті, хто отримає підтримку таких людей, як ви».

Максим КОЛОМИС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews