10 тисяч гривень обіцяють рівненчанам за інформацію про крадіїв (Відео)

23.09.2015 22:36   Джерело: Рівне1
Опубліковано : Новини Рівненщини

10 тисяч гривень - за світло. При цьому не заплатити, а отримати від енергетиків. Таку винагороду "Рівнеобленерго" обіцяє тим, хто реально допоможе спіймати злодіїв, які викрадають трансформаторну олію та електрообладнання. Кому і коли виплатять гроші - у нашому сюжеті.



На Рівненщині почастішали крадіжки електрообладнання. Якщо раніше злодії найбільше приділяли увагу електродротам, то тепер активно зливають оливу з трансформаторів. Енергетики наголошують: це не лише призводить до поломки трансформаторів, а й небезпечно для людей.

 

Допомогти боротися з крадіями можуть самі рівненчани. "Рівнеобленерго" закликає повідомляти відділи електромереж або міліцію, якщо помітили біля трансформаторних підстанцій людей не у формі енергетиків. Окрім того обіцяють виплатити винагороду у 10 тисяч гривень за інформацію про крадіїв.

 

 

Винагороду обіцяють виплатити частинами: половину по факту відкриття кримінального провадження та оголошення про підозру конкретній особі, і половину після вступу в законну силу рішення суду про визнання такої особи винною.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне1