У Рівному відбувся традиційний "Кубок весни" з художньої гімнастики

29.05.2017 14:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Вихідними у Рівному відбувся вже традиційний, 6-й турнір з художньої гімнастики "Кубок весни 2017". Про це пише спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

Змагання є відкритими, тому в гості завітали і спортсменки із Києва, Одеси, Луцька та Льова. Рівненщину на турнірі представляли гімнастки із Рівного, Костополя, Дубна. Також боролися за перемогу і дівчата із нетішинського та хмельницького відділень СК "Золота осінь".

Всього на килимі змагалися близько 300 гімнасток які представляли 12 команд.

Орагнізатором змагань виступив СК "Золота осінь".

- Це останні змагання в навчальному році і це є своєрідним підсумком роботи. Саме тут збираються всі відділення клубу "Золота осінь". Звичайно, ми не можемо забути і про своїх друзів. Тому завжди запрошуємо гостей і з інших міст України. Це добре для конкуренції та розвитку спортсменок. Легкої боротьби не буває, - розповіла очільниця клубу Марина Болба.

Загалом, фініш сезон у спортсменок вдався і вони поки беруть перерву на відпочинок. Разом з тим, спортсменок влітку чекають збори. Тож про перемоги наших гімнасток ми зможемо почути вже ближче до осені.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews