Міський голова Рівного зустрівся з дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування

02.06.2017 12:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора з нагоди Дня захисту дітей хлопчикам та дівчаткам влаштували майстер-клас з виготовлення піци в дитячому кафе «На гірці». 

– Завдяки тому, що ми разом зробили, у нас практично немає дітей за межами сім’ї, – наголосив Володимир Хомко, звертаючись до батьків вихователів та представників соціальних служб. – Ваша праця надзвичайно важлива.   

null

За багаторічну та сумлінну працю батьків-вихователів та працівників соціальних служб було нагороджено почесними грамотами Рівненської міської ради.

null
Фото: прес-служба міськвиконкому

 Начальник служби у справах дітей Рівного Андрій Міщеня розповів, що такі заходи для дітей сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування проводяться не вперше. І щороку намагаються здивувати дітей і зробити для них цей день незабутнім. Сьогодні крім кулінарного майстер-класу дітям підготували розваги на атракціонах у парку Шевченка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews