Водія Ауді А8 затримували із застосуванням фізичної сили та кайданок

07.06.2017 17:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Цієї ночі, 7 червня, патрульні  намагалися зупинити 28-річного водія, який, порушивши правила дорожнього руху, став тікати від поліцейських.

Тікаючи від патрульних екіпажів, рівнянин продовжував порушувати ПДР та ігнорував вимоги про зупинку. Поліцейські вирішили затримати втікача штучним затором. Їм це вдалося. Однак порушник  спочатку відмовлявся виходити з автомобіля, але застосувавши переконливі аргументи, патрульні змусили його вийти. Чоловіка затримали із застосуванням фізичної сили та кайданок.

Патрульні склали на водія протокол про адміністративне правопорушення за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку) та винесли постанову за ч.2 ст.122 КУпАП (проїзд на червоний сигнал світлофора), вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Також провели огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора Drager. Водій виявився тверезим, однак причину свого вчинку пояснити не міг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews