У Рівному стартував проект «СімПод»

07.06.2017 21:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Що означає початок патріотичного вишколу-таборування для шкільної молоді.

Проект «СімПод» реалізується завдяки міському об’єднанню товариства «Просвіта», управлінню культури й туризму та управлінню освіти Рівненського міськвиконкому.

У рамках загальноміського проекту «Рівне – місто унікальних подій» 7-9 червня 2017 року школярі Рівного ознайомляться з патріотичною історією Рівненщини «із середини»: стануть учасниками спортивно-патріотичного вишколу-таборування «Рівне – Гурби – Пересопниця».

Учасники вишколу-таборування пройдуть стежками УПА, відпрацюють навички таборування та елементи рукопашного бою. Для них буде організовано навчання з прикладної фізичної підготовки, вогневої підготовки, тактичної медицини та змагання зі страйкболу. А ще на школярів чекають так звані «гутірки» - зустрічі з цікавими людьми, вогнище та патріотичні співанки.

Учасники спортивно-патріотичного вишколу-таборування «Рівне – Гурби – Пересопниця» нині вранці зібралися біля пам’ятника «Загиблим за Україну» на майдані Магдебурзького права й після того, як їхній проект привітала міська влада, від’їхали за маршрутом Рівне – с. Майдан Дубенського району, звідки далі до місця таборування – урочища Гурби простуватимуть лісовими стежками.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews