Загинув син власника Рівненського льонокомбінату

08.06.2017 23:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сьогодні, 8 червня, близько 17-ї години на житомирській трасі, загинув в ДТП 23-річний Дмитро Червонюк, син власника рівненського льонокомбінату Олега Червонюка. Про це повідомив Незалежний громадський портал м. Хмельницький.

Дмитро їхав на мотоциклі з Києва до Хмельницького. За попередньою інформацією, відбулося зіткнення з вантажним автомобілем, внаслідок чого хлопець загинув.

Як повідомляє радіо Трек, цього місяця Дмитро Червонюк завершував своє навчання у Ройтлінгенському університеті (Німеччина), де опанував фах технолога текстильного виробництва. На сімейному підприємстві "Рівненський льонокомбінат" Дмитро керував проектом із виробництва джинсів під ТМ "Льонокомбінат-Goldi".

Нагадаємо, що протягом 2013-2015 років Дмитро Червонюк був фігурантом резонансної судової справи. У 2013 році, керуючи автомобілем “Toyota” у центрі Хмельницького, він не впорався з керуванням та скоїв наїзд на пішохода, 26-річного місцевого жителя. Останній в результаті ДТП отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

У підсумку Апеляційний суд Хмельницької області Червонюка амністував, повідомляє Незалежний громадський портал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews