Обарівський священик програв суд

09.06.2017 16:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Дві земельні ділянки загальною площею 20 соток таки отримають учасники АТО Олександр Климюк та Тетяна Камерістова. Апеляційний суд став на їхню сторону. 

Земельні ділянки поблизу Рівного ще в серпні минулого року виділили учасникам АТО. Проте, на цю землю вже давно претендував священик з Обарова Микола Ільчук. В 2012-му році він також тримав дозвіл на розробку проекту землеустрою, проте процес затягнув і земельним ділянкам не було присвоєно кадастровий номер, а відтак весь цей час вони знаходилася в державній власності. 

В лютому 2017-го року Микола Ільчук подав до суду, аби там скасували наказ про виділення землі військовослужбовцям. Тоді священик виграв суд. Проте, учасники АТО подали апеляцію. І сьогодні колегія суддів Апеляційного суду скасувала рішення першої інстанції і визнала право власності на землю за Тетяною Камерістовою та Олександром Климюком. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews