У Рівному 90 пар наречених організували собі «Шлюб за добу»

10.06.2017 08:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

І це лише за п’ять місяців цього року. Пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу в такий швидкий строк – стартував і набирає популярності. Про це повідомив Рівненський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

З числа загальної кількості зареєстрованих шлюбів за скороченою процедурою 25 шлюбів були укладені з іноземними громадянами. Зокрема, скористались такою послугою громадяни країн СНД, Великобританії, Держави Ізраїль, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Македонія, Канади, Китайської Народної Республіки, Словацької Республіки, Республіки Польща, Турецької Республіки, Королівства Бахрейн, Королівства Данія.

Молодятам, які бажають скористатись послугою «Шлюб за добу», за більш детальною інформацією необхідно звернутись до організатора державної реєстрації шлюбу – комунального закладу «Міський будинок культури» Рівненської міської ради, за адресою 33028, м. Рівне, вул. Соборна, 3Д.

Контактний телефон для запису на реєстрацію та отримання консультацій – 097- 055-32-21.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews