Ляшківці ощасливили своїм візитом Острозьку академію

15.06.2017 06:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 14 червня, до Острога із візитом приїхали народні депутати України Олег Ляшко, Андрій Лозовий та Ігор Мосійчук та побували в Національному університеті «Острозька академія». Про це повідомляє Район Острог.

Перед зустріччю зі студентами депутатам показали навчальний заклад та розповіли про його древню історію. Нардепи були захоплені побаченим і почутим, а Ляшко зазначив, що вражений красою Острозької академії та всіляко сприятиме виділенню коштів на добудову нового корпусу університету. А ще пообіцяв, що наступного разу приїде сюди з донькою та дружиною, а в 2019 році завітає до Острога у статусі Президента.

Під час зустрічі зі студентами та викладачами університету Олег Ляшко зачепив і тему безвізу:

Безвіз – це супер, це чудово. Але людям треба гроші, більші зарплати, щоб вони могли їхати за кордон. Порошенко каже, що кожен українець тепер може випити чашку кави в Братиславі, проте не кожен українець має можливість випити чашку кави на Хрещатику.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews