Стадіон «Авангард», ремонт доріг та спорудження дитячих садків – такі головні пріоритети у міського голови Рівного

15.06.2017 07:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Після недавнього засідання міськвиконкому міський голова Рівного Володимир Хомко розповів журналістам про те, як вигідно класти на депозит ті кошти, які не можна використати зразу. От коли, скажімо, не готовий ще проект чи тендер на виконання робіт не проведений.

У такий спосіб рівненська міська влада трохи накопичила грошей і тепер, маючи перевиконання бюджету, готова використати ці кошти на добрі справи. 

Якщо вести мову про пріоритети міського голови, то, за його словами питанням число один є стадіон «Авангард», проект перебудови якого розробляється наразі в Києві.

– Стадіон для нас дуже важливий об’єкт, – каже міський голова Володимир Хомко. – Потім спрямуємо кошти й зусилля на всі на всі капітальні об’єкти та на дорогу. Щодо дороги: розпочали робити проект відбудови дороги на вулиці Макарова, провели дослідження й виявили, що на дорозі нема щебеневої подушки. Тож ціна виросла із 20 млн. до 40 млн. Але ми це зробимо. Якби не було перевиконання бюджету, я б так зухвало про це не казав.

На питання, коли ж розпочнуться вже роботи з ремонту дороги на вулиці Макарова, міський голова відповів:

– Я б дуже хотів, щоб роботи почалися хоча б у серпні. Але таких доріг є у місті багато.

Ще у Рівному будуватимуть три, або навіть і чотири дитячі садочки. Рівненська класична гімназія «Престиж», питання про реконструкцію приміщення якої на слуху в рівнян, на думку Володимира Хомка, може трохи зачекати, а от дитячі садочки – це дуже гостра необхідність, бо у Рівному проблема з влаштуванням для здобуття дошкільної освіти малят. Місць у садочках не вистачає.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews