У Рівному будуватимуть дитячі майданчики. Багато!

15.06.2017 08:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Дитячі майданчики – це питання, про яке міський голова Рівного Володимир Хомко запевняє, що буде обов’язково швидко вирішене. Оскільки в міському бюджеті є на це зарезервовані кошти, то на виконкомі міської ради було прийнято рішення про те, що члени депутатської комісії обійдуть все місто, позаглядають у всі двори й визначать, скільки ще дитячих майданчиків необхідно спорудити, щоб діти мали де гратися.

null
Міський голова Володимир Хомко

 Бо, за словами Володимира Хомка, вже були у Рівному випадки, коли дітей з іншого будинку не пускали до новоспорудженого майданчика.

– Такого не має бути. Майданчики, які споруджені за кошти міста, мають бути доступними всім дітям, які прийдуть сюди гратися. Навіть, коли ці діти з іншого району. Якби у нас не було перевиконання міського бюджету, то я б так зухвало б не казав би про нашу спромогу спорудити дитячих майданчиків стільки, на скільки є нагальна потреба. Ми переглянемо всі заяви і комісія пройде по всьому місту та скрізь подивиться. У липні будемо мати список, що треба зробити і де. За моїми розрахунками, це буде біля сорока дитячих майданчиків, – сказав міський голова.

До речі. Про неголослівність міського голови свідчить те, що вчора було відкрито дитячий майданчик на території Рівненської гуманітарної гімназії за адресою вул. Софії Ковалевської 17.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews