На Рівненщині проводять дитяче «Олімпійське літо»

15.06.2017 20:07   Джерело: Рівненська ОДА
Опубліковано : Таня Костенко

Вже традиційним стало для області проведення фізкультурно-оздоровчих заходів «Олімпійське літо» у пришкільних таборах і дитячих санаторно-оздоровчих комплексах.

Організацією та проведенням дійства займаються обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення НОК України в Рівненській області.

Цього разу з програмою естафет і конкурсів організатори завітали в місто Острог.

Школярі змагалися в естафетах «Футбол», «Флорбол», «Переправа», «Баскетбол», «Фітбол» та показали хороший загальний результат.

Перемогу в змаганнях виборола команда «Спортики» із пришкільного табіру «Дивосвіт», де відпочивали учні Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Другою стала збірна команда Острозької дитячо-юнацької спортивної школи, яка назвалася «Олімпіоніки» із пришкільного табіру «Олімпієць». До її складу увійшли діти з Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Острозького НВК «Школа I-III ст.-гімназія». А бронзові нагороди дісталися команді «Переможці» з пришкільного табору «Усмішка» Острозького НВК «Школа I-III ст.-гімназія».

 Команди переможці і призери спортивних естафет були відзначені дипломами, нагородами та сувенірами від організаторів заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівненська ОДА