21 людину евакуювали вогнеборці під час пожежі у житловому будинку

16.06.2017 21:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Вчора, 15 червня, близько 22 години у Рівному на вулиці Богоявленська  рятувальники гасили пожежу у двохкімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку.

За інформацією ГУ ДСНС, через надто сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Значно ускладнювало роботу пожежно-рятувальних відділень практично нульова видимість від задимлення та токсичність газів, що виділялися від горівших побутових речей. Через пожежу в димовій «пастці» опинилися десятки мешканців будинку. Завдяки оперативним діям співробітників ДСНС із задимленої будівлі, було виведено на свіже повітря 21 мешканця будинку, з яких четверо дітей. Жертв та постраждалих серед мешканців п’ятиповерхівки немає.

Вогнем знищено міжкімнатні двері у двокімнатній квартирі, пошкоджено речі домашнього вжитку, кондиціонер, оздоблення стін і стелі в одній із кімнат. Причина пожежі та збитки встановлюються.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews