Сьогодні о 18-й у Рівному буде благодійна акція «Доброта крізь покоління»

23.06.2017 11:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У п’ятницю, 23 червня, на майдані Незалежності в Рівному з 18-ої по 20-ту годину проходитиме благодійна акція «Доброта крізь покоління». 

Організатором проекту виступає Оксана Цимбалюк, претендентка на титул «Міс Україна 2017» спільно з Рівненським обласним благодійним фондом «Хесед Ошер».

Основною метою соціального проекту «Доброта крізь покоління» є залучення громади міста до волонтерської діяльності. А саме – до справи допомоги літнім людям, їхній моральній підтримці та соціалізації. Акція спрямована також на популяризацію волонтерської діяльності.

У рамках цього заходу відбудеться акція-лотерея «Доброта крізь покоління» та флешмоб «Єднання поколінь» (який будуть виконувати діти для літніх людей).

Учасники цієї акції хочуть закликати жителів міста, так країни в цілому, звернути увагу на тих, кому дуже потрібна наша допомога і підтримка. Для надання такої допомоги не завжди потрібні фінансові вкладення, іноді достатньо просто приділити літній людині трошки уваги й часу. Тож навіть мінімальні зусилля та дії кожного з нас стануть хоч і невеликим, але таким значним і важливим кроком зробити наш світ кращим.

Організатори запрошують рівнян долучитися до проекту, щоб разом допомагати людям похилого віку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews