Мешканці рівненського Полісся за пильність і добрі справи одержали подяки від «Енергоатому»

25.06.2017 18:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Нагороду від президента НАЕК «Енергоатом» отримав працівник Рівненської АЕС Дмитро Гужва та сільський голова села Заболоття Володимирецького району на Рівненщині Роман Хондока.

Юрій Недашковський відзначив мешканців Полісся за запобігання розкраданню державного майна та за службу людям, пише Північ-інфо, посилаючись на РАЕС.

Дмитро Гужва працює на РАЕС у службі контролю металу. Мешкає у селі Заболоття, допомагав будувати у селі ігровий майданчик для дітей.

Роман Хондока у 2015 році був обраний на посаду сільського голови села Заболоття. Саме за його ініціативи у селі встановили дитячий майданчик, провели капітальне будівництво ліній електропередачі чотирьох вулиць. Нині заболотчани своїми силами ремонтують дорогу Вараш – Заболоття – Рафалівка. Ще, чим можуть похвалитися, це встановленням ЛЕД-лампи у ліхтарі усього вуличного освітлення, що дозволило в рази зменшити витрати бюджету сільради.

Заболоття є найближчим до РАЕС населеним пунктом. Тож тепло- та водопостачання отримує безпосередньо від атомки. Більшість його жителів є працівниками електростанції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews