На Рівненщині відбулися обласні змагання з ракетомодельного спорту

26.06.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

 Відкриті обласні змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту відбулися на стадіоні «Воронів». У змаганнях брали участь 12 команд Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського, Рокитнівського, Сарненського районів, міст Дубна та Рівного. Усього 39 учасників із 82 моделями змагались у різних категоріях.

null

Найкращі результати показали команди підліткового клубу «Омега» управління у справах сім’ї молоді та спорту Рівненського міськвиконкому; Дубенського районного Будинку учнівської молоді, та Рівненського міського центру творчості учнівської молоді. А гості із Тернопільщини – команда Почаївського Будинку дитячої творчості та спорту – заслужено посіла 4 командне місце, взявши два «золота» – повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.

null

Організатори змагань висловлюють щиру вдячність начальнику Рівненського авіаційно-спортивного клубу Товариства сприяння обороні України Кособуцькому О.М., начальнику польотів Рівненського авіаційно-спортивного клубу Ковальчуку С.О., помічнику голови Рівненської обласної організації Товариства сприяння обороні України Рудиці В.Р. за постійну підтримку дитячих технічних видів спорту та сприяння у їх проведенні.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews