У Рівненському драмтеатрі відбудуться урочистості з нагоди Дня Коституції

27.06.2017 08:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

28 червня Україна відзначає 21-ї річниці Конституції України Сьогодні з цієї нагоди відбудуться урочистості у Рівненському драмтеатрі. Захід розпочнеться о 13 годині.

Участь в заходах візьмуть представники державних структур, громадських і релігійних організацій, політичних партій, діячі науки та культури. 

Серед колективів, які вітатимуть рівнян зі святом –  Маріупольський муніципальний камерний оркестр «Ренесанс».

Під час заходу з нагоди Дня Конституції відзначатимуть мешканців Рівненщини за особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності.

Урочистості з нагоди одного з найбільших державних свят нашої країни пройдуть у всіх районах Рівненщини. Діятимуть виставки фото- та архівних документів, проводитимуться науково-практичні конференції, круглі столи.

Разом з тим, у закладах культури, військових частинах, установах для дітей та молоді проводяться інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на роз’яснення норм Конституції України, формування правової культури громадян та поваги до Основного Закону країни.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews