Завтра в Рівному спідвеїсти розіграють Кубок голови Рівненської ОДА

27.06.2017 15:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

28 червня, на День Конституції України в Рівному відбудуться змагання зі спідвею “Міжнародний турнір на кубок “Авто-Мото-Ревю та Меморіал Ігоря Марка”. Участь у змаганнях візьмуть гонщики з Польщі, Італії, Аргентини, Латвії та України.

 

Згідно регламенту змагань основна сітка змагань складається з 13-ти заїздів участь у яких візьмуть 13 гонщиків, кожен з яких стартує по 4 рази. За підсумками основної сітки заїздів визначиться трійка призерів турніру на “Авто-Мото-Ревю”.

В результаті основної сітки заїздів 8 найкращих гонщиків виходять до 2-х півфіналів. З півфіналів до фіналу авансують по 2 гонщики, що фінішували на 1 та 2 місцях. У фіналі стартують 4 гонщики, які й розіграють між собою “Кубок пам’яті Ігоря Марка”.

В свою чергу, спортсмена, який покаже найкращий час заїзду, буде нагороджено Кубком голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка.

Родзинкою завтрашніх змагань стануть показові виступи на мотоциклах з об'ємом двигунів у 125 см3 учнів дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки, які також боротимуться за призові кубки та медалі від Олексія Муляренка.

“Підтримка дитячо-юнацького спорту є дуже важливою справою. Ростити здорових та спортивних українців це стратегічно правильно, це крок вперед до успішної і та процвітаючої держави. Не дарма кажуть, що діти це наше майбутнє. Я в це вірю, і саме тому підтримую такі заходи. Окрім того, наразі працюємо над варіантами підтримки, в першу чергу дитячого спідвею, адже це майбутні чемпіони, які завтра прославлятимуть наше місто на світовій арені”, - зазначив Олексій Муляренко. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews