У Костополі пару, що допомогла приховати труп, засудили умовно

01.07.2017 18:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Костополі на Рівненщині за приховування вбивства засуджено місцеву жительку та її співмешканця. Сімейна пара не тільки не повідомила про злочин поліцію, а й допомогла сховати тіло сусіда. Про це повідомляє Північ-інфо.

Злочин було скоєно у Костополі на початку цього року. Нагадаємо, що мертвого чоловіка знайшли через два тижні після вбивства у вигрібній ямі. З’ясували, що 37-річний місцевий житель у гостях наніс своєму знайомому численну кількість у голову та живіт, після чого задушив останнього. Про це повідомляла прес-служба обласної прокуратури.

Поліції стало відомо про цей злочин лише за кілька днів, коли виявили труп. І лише тоді, коли до них прийшли правоохоронці, жінка та її співмешканець зізналися, що допомогли «сховати» труп.

Враховуючи щире каяття та допомогу слідству, суд обрав жінці й чоловіку умовний термін, – розповів прокурор Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Святослав Оніщук.

Що ж до костопільчанина, якого підозрюють у вбивстві чоловіка, то його невдовзі судитимуть. Справу вже направили до суду. Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років в’язниці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews