Рівненський ЦНАП готовий до видачі паспортів

02.07.2017 10:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

1 липня у Рівненському центрі надання адміністративних послуг розпочав роботу підрозділ з видачі українських і закордонних паспортів. Нове приміщення облаштовано таким чином, аби мінімізувати час обслуговування клієнтів і створити максимально комфортні умови для подачі документів.

null

 

Зі своєрідною інспекцією рівненський ЦНАП відвідав міський голова Рівного Володимир Хомко. У своєму коментарі журналістам він зокрема сказав:

– Завершився ще один надзвичайно вдалий етап вдосконалення нашого центру надання адміністративних послуг. Ми відкрили новий відділ, у якому рівняни зможуть отримати паспорт громадянина України та паспорт для виїзду за кордон. Створення цього сучасного підрозділу, враховуючи технічне забезпечення, обійшлося у 2,2 мільйона гривень.

Відділ укомплектований персоналом для швидкої і якісної роботи, тут працюватимуть 15 спеціалістів. До речі, 800 тисяч гривень на реалізацію цього проекту ми отримали від Європейського Cоюзу. Я вважаю, що за рівнем надання сервісу – це безпрецедентний заклад.

null

 

Міський голова запропонував представникам ЗМІ опитати рівнян, щоб вони порівняли обслуговування у Рівненському ЦНАПІ з тим, як це відбувається у інших установах. Володимир Хомко й не має сумніву в тому, що оцінка мешканців міста буде відмінною.

– Ми дуже пишаємось робою центру надання адміністративних послуг і ще маємо деякі плани з його розширення та удосконалення, – сказав міський голова.

Директор Рівненського ЦНАПу Юлія Шигорева, тим часом, відзначила високий рівень співпраці з усіма суміжними службами і державними установами, зокрема, з державною міграційною службою.

Всі процеси з видачі паспортів повністю автоматизовані, тож у громадян які вирішать отримати паспорт у центрі надання адміністративних послуг, не повинно виникати жодних проблем з тим, аби отримати необхідний їм документ максимально швидко та в комфортних умовах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews