Камені спотикання «спіткнулися» на митниці

03.07.2017 09:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Міська влада Рівного просить у громадськості міста вибачення за те, що змушена відмінити оголошену напередодні офіційну церемонію встановлення меморіальних знаків жертвам нацизму, яка мала розпочатися сьогодні о 14-й годині біля обласного драматичного театру.

null
Гюнтер Демніг зі своїми "каменями спотикання"

Сталося непередбачуване: з ввезенням «Каменів спотикання», які везе з Німеччини для встановлення в Україні німецький митець Гюнтер Демніг, виникли проблеми на митниці.

Автор ідеї меморіальних знаків відомий об’їздив зі своїми Stolpersteine, що у перекладі на українську – «Камені спотикання» всю Європу, встановив їх у містах чи не усіх країн Європи, а от як рушив в Україну, то камені чомусь «спіткнулися» на митниці. Деталі поки що невідомі.

Тож унікальна подія, яка мала відбутися сьогодні в нашому місті зірвалася. Церемонія відміняється до врегулювання ситуації. Дата встановлення каменів спотикання в Рівному буде оголошена.

Читайте також:  

Унікальна подія: німець Гюнтер Демніг встановить у Рівному  5 "каменів спотикання"

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews