Впродовж двох тижнів у Рівному тренуватимуться 200 гімнасток

03.07.2017 15:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сьогодні у Рівному стартували другі навчально-тернувальні збори з художньої гімнастики СК "Золота осінь". З'їхалось до нашого міста більше 200 гімнасток з усіх відділень клубу. Впродовж найближчих двох тижнів іх тренуватимуть 17 педагогів та тренерів. Про це пише спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

Основне завдання зборів - це підготовка до нового сезону та опанування нових навичок.

- Це вже другі літні збори, які ми проводимо. Перші закінчилися два тижні тому у Болгарії. Роботи чимало.У спорті відпусток нема, інакше втрачається форма, - розповіла очільниця СК "Золота осінь" Марина Болба.

У тренуваннях початкової та середньої ланки приділяють увазі початковому розвитку спортсменок. Вони, впродовж усіх зборів, працюватимуть із усіма предметами.

Для старших гімнасток все набагато складніше та цікавіше, разом з тим. Вони вивчатимуть 4 види хореографії (сучасні танці, народні, класичні та бальні). Також дівчата освоюватимуть музичну грамота та акторську майстерність. Все це потрібно для більш досконалого та яскравого виконання своїх номерів на змаганнях.

Триватимуть збори СК "Золота осінь" у РІвному до 12 липня. Далі, аже у серпні заплановано 3 етап підготовки до змагального сезону за участі тренера чемпіонки України Олени Дяченко.

І вже у вересні наші спортсменки почнуть виїздити на змагання різного рівня. Основним турніром на якому виступатимуть рівнянки є командний Чемпіонат України. Також, чимало роботи ведеться для успішного проведення в Рівному 10, ювілейного турніру з художньої гімнастики "Золота осінь". Минулого року ці змагання зібрали більше 500 учасниць з усієї України. Тож, на ювілейну першість на вболівальників та любителів спорту чекає чимало цікавого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews