На «Зіркових Хвилях Світязя 2017» лауреатами стали учасники з Вараша

05.07.2017 08:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

І та ІІ місця з Міжнародного фестивалю «Зіркові Хвилі Світязя 2017» привезли творчі колективи з Вараша на Рівненщині. Таланти з усієї України з’їхалися на мальовничий берег озера «Світязь», шо в урочищі Гряда Шацького району Волинської області. Про це повідомляє Північ-інфо.

null
Вараська "Берегиня"

Лауреатом І премії стали учасники народного аматорського ансамблю бандуристів «Берегиня». Вони вибороли перше місце в номінації «Вокальне мистецтво» жанрі «Академічний вокал» категорії «Професіонали».

Лауреатом ІІ премії у номінації «Вокальне мистецтво» жанрі «Естрадний вокал» категорії «Професіонали» став Юрій Савчук з Вараша.

null
Так тримати!

Варашці здобули нагороди і у номінації «Оригінальне мистецтво» жанрі «Інструментальна музика». лауреатом І премії стала учасниця ІІ вікової категорії Даміра Несіпбаєва, а володарем ІІ місця став учасник ІІІ вікової категорії Ярослав Точинський. Про це інформує Північ-інфо, посилаючись на дані Вараської міської ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews