Півторарічного Владика Кур’ята відправили на лікування в кращу клініку США – до Бостона

05.07.2017 16:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Півторарічного хлопчика з Гощі, який у квітні отримав опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини, повезли спеціальним літаком на лікування до США. Хлопчик має шанси на одужання. У Бостоні кращий опіковий центр у світі. Американські медики погодилися взяти дитину на лікування безкоштовно. Про це повідомляє Острог. Район.

null
Перед відправленням літака

Нагадаємо, дитина перебувала в реанімації опікового відділення Рівненської обласної лікарні. Стан хлопчика cтабільно важкий. Але у нього появився шанс на життя.

Надати медичну допомогу погодився лікар бостонської лікарні Shriners Hospital for Children Геннадій Фузайлов. В максимально короткі терміни були зібрані необхідні кошти – 71 тисяча доларів – на перевезення дитини до Бостонської клініки спеціальним медичним літаком та оформлені необхідні документи. 3 липня о 17.30 дитину разом з мамою транспортували літаком у США.

– Ми всі стояли завмерши і поглядами проводжали злітаючий літак з нашими рідними. По шкірі мурашки… У всіх сльози на обличчях… Просто плакали від щастя, що наше дитя нарешті на шляху життя, спасіння і зцілення! – написала на сторінці ФБ тітка Владика Вікторія Кур’ят.

null
Фото з відкритих джерел

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews