Рівненський рок-гурт «Man-Gust»: «Готуємо новий сингл, альбом та кліп»

06.07.2017 11:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Літо – гаряча пора фестивалів. От ми і вирішили поцікавитися в одного із рівненських рок-гуртів «Man-Gust», який стрімко набирає популярності, де хлопці гратимуть найближчими місяцями. Разом з тим, привідкрита і завіса таємниця, коли від хлопців чекати нових пісень та кліпів. Закулісся та плани гурту розкривали соліст Річард Гурич та гітарист Микола «Колєджіо» Бондарчук.

Тож читаємо, надихаємось рокенрольним духом та пакуємо валізи чи рюкзаки на літні, гарячі концерти.

Найближчий виступ на фестивалі гурту «Man-Gust», коли він?

Річард: 14 липня ми виступаємо на фестивалі «Тарас Бульба» у Дубні. Гратимемо там як учасники. До запрошених гостей ми ще не доросли, але стараємося. Ми там виступали перший у 2013 році там теж як конкурсанти виступали. Після того фестивалю не було і він знову відробився. Можна сказати, що ми закрили і знову відкрили «Тараса Бульбу» (посміхається).

null
Гурт «Man-Gust»

«Тарас Бульба» - це просто брендовий фестиваль української рок-музики. Як відчуття перед виступом?

Річард: Ми зіграємо десь 5 пісень. Це дуже мало часу. За цей момент навіть не встигнеш перенервувати. Зіграємо там повністю нові пісні. Хоча, ми і щось і з старішого виконаємо. А загалом, плануємо показати все те, що ввійде в новий альбом. Він побачить світ вже в цьому році, або на початку наступного.

Окрім «Бульби» де ще виступатимете?

Колєджіо: Одразу після Дубна ми гратимемо в Польщі. Туди нас запросили в Тубичі-Церковні. Це фестиваль «На Івана на Купала». До організації долучена українська діаспора. Також кілька там колективів буде рівненських і столичних. Будуть і поляки. Це більше фольковий фестиваль, але думаю нашу музику там зацінять і ми зарядимо публіку.

null
Фото з мережі Інтернет

Де ще в Україні будете?

Коледжіо. Поки важко сказати. Багато куди заявляємося, але потрапити важко. Конкуренція велика, а десь ми під формат фесту не підходимо. Буває, що і вимоги ну дуже високу. Ми постійно над собою працюємо і далі нас буде більше і більше.

Виступали вже цього року в Кам’янці-Подільському. Що це був за концерт і як вас публіка сприйняла?

Річард: Це був «Ретро-фест». Дуже гарне місто. Антуражно. Там все проникнуте старовиною і атмосферно. Публіка нас сприйняла непогано. Люди танцювали, дякували. Нам сподобалося.

Концерти є. Уже є і чимало фанів та поціньовувачів вашої музики. Які нові подарунки, пісні, альбоми готуєте?

Річард: Як уже казали, ведеться робота над новим альбомом, який світ побачить в кінці цього року. Можливо трошки пізніше. Скільки пісень в нього ввійде не скажу, але їх буде не дуже багато. Також за місяць-два випустимо новий сингл із кліпом. Нині вже ведуться останні роботи.

Колєджіо: Цей сингл буде не дуже типовим для «Мангуста», але дуже своєрідна, я би навіть сказав, підривна. Важко описати. Ми спробували певний такий музичний компроміс. Слухачам має сподобатися. Пісня називається «Дєвка городська».

null
Фото з мережі Інтернет

Хто не встигне на «Тарасі Бульбі» вас почути, де чекати наступний концерт?

Річард: В тому ж Дубні. В пабі «Альт» 29 липня. Дуже цікава історія виходить. Свій перший виступ група «Мангуст» в теперішньому вигляді дала саме в дубнівському «Альті». В нас тоді ні пісень записано не було, одні фото. Дуже нерували. По суті, грали тільки на репетиціях, а перед публікою ніколи. Тому, мусимо подякувати тим людям, які нам тоді повірили в нас і прийшли. Також наші прихильники не всі в Рівне часто можуть доїхати на наші виступи. І це була одна із причин таки дати концерт у Дубні, тим більше в такому рокенрольному місці як «Альт».

Коледжіо: Це до цього часу чи не найяскравіші враження зі всіх наших виступів. Це я саме про перший наш концерт в «Альті». Від цього донині мурашки по шкірі. Про майбутній концерт скажу, що відіграємо повноцінну двохгодинну програму. Буде гаряче.

 Що наостанок хотіли би сказати?

Річард: Приходьте на концерт. Буде весело!

Колєджіо: Доєднуюсь до Річарда. Ми щей в нових футболках виступатимемо. Трохи проапгерйдились. Ну а найгучнішим фанам ми подаруємо спеціальний приз. Який? Прийдете  - тодізнаєтесь. Буде круто!

 

Спілкувався Віктор САМЧУК

Концерт гурту «Man-Gust» відбудеться 29 липня в пабі «Альт» у місті Дубно. Вартість входу – 50 грн. Початок о 20.00.

null
Фото з мережі Інтернет

Довідково:

Гурт Man-Gust (м. Рівне) заснований в вересні 2012 року п’ятьма веселими і розгільдяйними хлопцями: Річардом, Кучаменом, Алехандро, Коледжіо та Ігорем. Назву придумав саме Ігор, перший барабанщик гурту. Йому приснилось, що він душив уві сні кобру. А хто, як не МАНГУСТИ це роблять найкраще. Так і пішло… Грають хлопці в стилі Hard-rock. За час існування гурт приймав участь на фестивалях: Тарас Бульба, Ekvator  Music Fest (ставши там переможцями). Співпрацювали з оркестрами: Bravis(Рівне), SoundBliss(Луцьк), а також веселили народ в різноманітних пабах. Приймали участь в музичному теле-шоу Х-Фактор (6 сезон), виконавши там пісню «Тракторист» власного виробництва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews