Дитячий садочок на Дубенській буде. Ремонт розпочнуть, як тільки відселять безхатьків

07.07.2017 13:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора на сесії Рівненської міської ради в порядку денному стояло питання про відновлення роботи дошкільного навчального закладу, який знаходився на вул. Дубенській, 71-А.

Питання розглядається не вперше. Вже декілька разів очільник фракції Радикальної партії у Рівнераді Роман Стасюк ініціював розгляд на сесії цього питання.

null
Сесія міськради 6 липня 2017 р.

Нині у будівлі, що на Дубенській, 71а розташований притулок для безхатьків. Частину приміщення донедавна займала пенітенціарна служба, яка вже переїхала на вул. Словацького, 7. Безхатьки поки що залишаються. Поки що.

Втрутившись в обговорення питання, яке депутати знову хотіли відкласти, міський голова Володимир Хомко поінформував усіх присутніх у сесійній залі, що питання розташування в цьому приміщенні дитячого садочка вирішується. Про те, щоб з іншої частини будинку вибрався притулок для безхатченків, міський голова вже домовився з обласною владою, в підпорядкуванні якої цей заклад перебуває.

– Як тільки притулок вивезуть, ми зразу розпочнемо ремонт. На Кутузова те ж саме було. Те буде й тут. Нині повним ходом йде ремонт у дитячому садочку «Вишенька». Далі будемо робити на Коновальця. Щороку по дитячому садочку.

Приміщення на Дубенській обіцяють звільнити восени. Володимир Хомко запевнив, що ремонт розпочнеться без зволікань. Тому, мовляв, депутатам немає потреби приймати якісь рішення в питанні, яке вже вирішене.

Депутат-радикал Роман Стасюк усе ж наполіг, щоб підготовлений ним проект рішення про дитсадок на Дубенській, поставили на голосування. Проте відповідної кількості голосів для підтримки не набралося.

Секретар Рівнеради Сергій Паладійчук зауважив із цього приводу, що проект треба допрацювати, виготовити проектно-кошторисну документацію, а тоді вже голосувати. Пообіцяв підтримку в цьому плані депутат Мар’ян Года.

Так що рівняни з маленькими дітками скоро будуть мати нові місця в садочках.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews